Tender Men

Koen De Preter

 • DO 05/05/22 - 20:00 UITVERKOCHT
 • ABO & -26: € 15,00
  VVK: € 15,00
 • CC Het Gasthuis
  Theaterzaal

  Gasthuisstraat 22
  3200 Aarschot

De ticketverkoop via CC Diest is afgesloten. Je kan nog tickets reserveren via CC Het Gasthuis (www.hetgasthuis.be of 016 56 48 24).

Tender Men boeit en verwart, treitert en triggert ergens op de grens tussen bro, bromance en romance. De voorstelling zet de ambiguïteit tussen het stoere en het sensuele in de verf. Koen De Preter stelt zich de vraag hoe mannen met elkaar zouden omgaan in een wereld zonder homofobie. Het gaat over de onbevreesdheid, schoonheid en poëzie van aanrakingen, maar ook over de chaos en de misverstanden die daar onlosmakelijk mee verbonden zijn. Vier mannen ­ met elk hun eigen dansachtergrond en identiteit ­ staan symbool voor kwetsbaarheid, ruwheid en tederheid.

Koen De Preter is choreograaf en performer. Hij experimenteert met vormen en publieken en beweegt zich tussen verschillende circuits. Het zoeken naar een balans tussen abstractie en theatraliteit in dans vormen samen met eclectische soundtracks een constante in zijn creaties. Na intiemer werk als de gecureerde avond Solo Night en zijn solo Dancing is het nu tijd voor een grotere voorstelling met een internationale cast.

 

EEN ORGANISATIE VAN CC HET GASTHUIS
BEPERKT AANTAL TICKETS BESCHIKBAAR

 

choreografie en concept Koen De Preter dans en choreografie Benoît Nieto Duran, Johhan Rosenberg, Po-Nien Wang, Souleymane Sanogo