Binti (8+)

Frederike Migom

 

Binti is elf, komt uit Congo en woont met haar vader in een kraakpand. Dat is echter niet te zien in de vlogs die Binti maakt. Daarin vertelt zij aan haar 1.000 volgers vrolijke verhaaltjes en laat zij alleen mooie dingen zien. Op een dag valt de politie het kraakpand binnen en Binti en haar vader, die illegaal in het land zijn, kunnen maar net ontsnappen. Ze vluchten naar een bos, waar ze op de boomhut van Elias botsen. Elias is een beetje een eenzaat, is dol op okapi’s en voert actie om ze te redden. De ondernemende Binti slaagt erin zichzelf uit te nodigen bij Elias thuis. Hoewel dit niet meteen naar zijn zin is, worden de twee al snel vrienden, vooral omdat dit Floris op een afstand weet te houden, de buurman die de moeder van Elias probeert te veroveren.
De energie en het vuur spatten van deze enthousiaste familiefilm af. Binti trekt je helemaal het verhaal in en laat je, tot en met het eind, niet meer los. Geen overbodige zijlijnen of kolderieke personages, maar een compacte, –  ondanks zijn thema – opgewekte film die ergens over gaat en zijn jonge publiek niet betuttelt. Heerlijk om naar te kijken met de hele familie!

Vanaf 8 jaar

 

We organiseren alle events steeds in volledige overeenstemming met de geldende richtlijnen, opgelegd door de Federale Overheid.
Dit betekent vanaf 01/09/21 het volgende:

  • Je hebt geen Covid Safe Ticket nodig.
  • Er is geen social distance meer vereist bij de voorstellingen.
  • Het dragen van een mondmasker is niet langer verplicht eens je in de zaal op je stoel zit. Uiteraard mag jij een masker dragen tijdens je bezoek, als je dat veiliger of comfortabeler vindt.
  • De luchtkwaliteit wordt gemonitord met een C02-meter.-> deuren open vanaf 13u30


TICKETPRIJZEN

7 euro basisprijs

4 euro jongerentarief -26 jaar en personen met verhoogde tegemoetkoming.
 

I.s.m. D'Oranje Giraffen MOOOV (Zebracinema).