Re:lict - Workshop creatief boekbinden

Zefilou

 • ZA 18/09/2021 - 10u > 13u


 • 0 euro
 • Sint-Barbarakerk (Kruisherenkerk)
  Guido Gezellestraat
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 • Deelnemers: 10

Tijdens deze gratis workshop maak je een notitieboekje vanaf nul. Met mooie oude papiertjes, stukjes karton en stof ben je in staat om een boekje helemaal naar jouw zin te maken. Kies zelf de grootte, steek er papiertjes en foto's in waar je vrolijk van wordt, enveloppes om al jouw interessante visitekaartjes in te steken of maak een bladwijzer.

Je werkt op één voormiddag een boekje af, na de workshop beschik je over alle knowhow om thuis nog meer boekjes te maken. Een zelfgemaakt boekje is natuurlijk tof om voor jezelf te maken, maar ook een perfect gepersonaliseerd geschenkje. 

Het materiaal is voorzien. Foto's, kaartjes, teksten, afbeeldingen die je graag wil verwerken in je boekje mogen natuurlijk zelf meegebracht worden.

Deze workshop kadert in het stadsfestival Re:lict