The Memeing of Life

Dinsdag.org

 

Twee jongens zitten in een live life stream gevangen tussen het digitale en het echte leven.

Verschillende acts volgen elkaar aan lichtsnelheid op; een revue van cringy memes, illustere tiktok challenges en digitale ready mades. Ze spelen alles na wat ze zien en memen alles wat ze tegenkomen in de hoop uiteindelijk op The Memeing of Life te stuiten.

Zijn ze zelf reeds gememeificeerde kopieën van datgene wat ze proberen te spelen of gaan ze ten onder aan een queeste die bigger is than life itself? Memeing life itself

Een dol geswiped digitaal cabaret voor 16 jaar en ouder, maar boomers zijn ook welkom.

Jeff Aendenboom en Bas Vanderschoot vormen samen Dinsdag.org. Een nomadische spook-organisatie die zich theatraal inzet voor zinnige onzin in een samenleving. Ze wordt horizontaal beheerd, is los-vast in zijn leden en zijn allemaal verzot op blauwe kaas.

 

Deze voorstelling wordt gemaakt in het kader van EIGEN KWEEK, een samenwerking van tien Vlaams-Brabantse cultuurcentra rond talentontwikkeling voor de podiumkunsten : CC Diest, CC De Borre Bierbeek, CC Het Gasthuis Aarschot, GC De Wildeman Herent, CC Strombeek, CC Westrand Dilbeek, CC ’t Vondel Halle, CC De Kruisboog Tienen, Kunst en Cultuur Sint-Pieters-Woluwe en 30CC Leuven.