WatchApp: IMKE.

SKaGeN

  • WO 07/04/21 - 10:00
  • VVK: € 12,50
  • Online event
    Online event

    Online event
    3290 Diest
 

Bestel via deze link je ticket(s). De ticketverkoop verloopt via SkaGeN en loopt af op dinsdag 6/04 om 19 uur.


Als je lang genoeg deel uit maakt van een gezin, begint het op te vallen dat er bij elk gezinslid een hoek af is. Behalve bij jezelf.  (Alessandro Fantucci)

Na het succes van ‘Emmi & Leo’ presenteert SKaGeN haar volgende WatchApp-voorstelling IMKE. en die belooft een knaller te worden.

Peter De Graef, auteur van legendarische theaterstukken als ‘Henry’, ‘Zoals de dingen gaan’ en ‘Stanley’, smeet zich enthousiast op dit nieuwe format en leverde het scenario voor IMKE.
Mathijs F Scheepers regisseert een schare topacteurs en verlegt met zijn derde digitale avontuur opnieuw de grenzen van het virtuele podium.

IMKE. is een WatchApp
Even fascinerend als LIVE televisie
Even verleidelijk als binnenkijken bij de buren
Even verslavend als bingewatchen.

De achtjarige dochter van de familie Vercauteren, Imke, maakt een familiechatgroep aan waar niemand op zit te wachten. Vader Alexander (Filip Peeters) verliet onlangs het gezin om met zijn minnares Marloes (Jennifer Heylen) op Malta te gaan wonen. De eigenzinnige moeder Gerda (Barbara Sarafian) trachtte daarna het gezin samen te houden, maar de twee oudste kinderen (Lynn Van Royen en Bjarne Devolder) vluchtten al snel het huis uit. De jongste telg Imke (Renée van Cauwenbergh) probeert nu iedereen opnieuw rond de virtuele tafel te krijgen. Maar dan gaat het pas écht fout.

Volg vanaf 7 april twee en een halve week lang deze spannende familiethriller, waarin de familie Vercauteren het heft in eigen handen neemt om een verdwenen familielid terug te vinden. Een race tegen de klok in een wereld vol desinformatie, onfrisse praktijken en bedrog.

Volg dit verhaal in real time, exclusief via de speciaal ontworpen SKGN-app. Simpelweg te vinden in de App Store of de Google Play Store en dan op je mobiele telefoon! En met één druk op de knop kom je nu rechtstreeks in de populaire Virtuele Foyer terecht, waar je met andere volgers kunt napraten… 


Bestel via deze link je ticket(s). De ticketverkoop verloopt via SkaGeN en loopt af op dinsdag 6/04 om 19 uur. 

Bij eventuele problemen: helpdesk via tickets@destudio.com.

 

met Filip Peeters, Barbara Sarafian, Lynn Van Royen, Bjarne Devolder, Renée van Cauwenbergh, Jennifer Heylen, Yves Degryse, Clara van den Broek, Korneel Hamers en Valentijn Dhaenens concept en regie Mathijs F Scheepers tekst Peter De Graef

 

#cultuurvooreenprikje