VORMING

Praktische info

De cursussen vinden wekelijks plaats, uitgezonderd tijdens schoolvakanties en op feestdagen (tenzij anders vermeld). 

Voor elke cursus geldt een maximum aantal deelnemers. Wie vlug inschrijft, kan er dus zeker bij zijn! Om te vermijden dat we de cursus moeten annuleren wegens onvoldoende deelnemers, vragen we je ten laatste 14 dagen voor de start van de cursus in te schrijven.


INSCHRIJVINGEN STARTEN OP DINSDAG 11 JUNI 2024 OM 10 UUR!

We zetten vooral in op online inschrijvingen!

Via onze website www.ccdiest.be kan je je snel en eenvoudig inschrijven, 24/7. Het enige wat je nodig hebt, is een e-mailadres, een internetverbinding en een smartphone of computer. Gebruik bij voorkeur Google Chrome.

Indien je graag meer info hebt over hoe je online kan inschrijven voor een cursus, kan je steeds terecht bij onze medewerkers via 013 460 640 of tickets@ccdiest.be. Zij helpen je graag op weg.

Hoe inschrijven?

 


Je inschrijving is pas definitief wanneer je betaling geregistreerd is.

Als voor een cursus het minimum aantal deelnemers niet gehaald wordt, dan brengen we je persoonlijk op de hoogte van de annulatie en betalen we het inschrijvingsgeld integraal terug. Dit is eerder uitzonderlijk, maar het kan gebeuren.

Annuleer je zelf je deelname? Dan ontvang je een tegoedbon ter waarde van het bedrag van je inschrijvingsgeld. Je kan je inschrijving annuleren tot 14 dagen voor de start van de cursus.

Kortingen zijn niet van toepassing op het cursusgeld.