TICKETS

Prijzen en kortingen

ABO
abonnementsprijs vanaf vijf verschillende voorstellingen per persoon

REDUCTIE
voor -26-jarigen en voor groepen vanaf vijftien personen

VVK
voorverkoopprijs of standaardprijs bij aankoop van een los ticket, wanneer je geen recht hebt op een korting

KASSA
Wil je nog een ticket kopen aan de zaalkassa? Dan betaal je 2 euro boven op de voorverkoopprijs voor niet-gereserveerde tickets.

LASTMINUTETARIEF
Op de avond van de voorstelling worden eventuele vrije plaatsen verkocht voor 7 euro en dit aan jongeren tussen 12 en 26 jaar, op vertoon van hun studenten- of identiteitskaart. Dit aanbod is alleen geldig aan de ticketbalie, niet telefonisch of online. Vooraf reserveren is niet mogelijk en lastminutetickets zijn niet te verkrijgen bij familievoorstellingen.

CULTUURCHEQUES
Wij aanvaarden cultuurcheques van de stad Diest ter waarde van 5 euro (zie www.diest.be voor de voorwaarden), net als cultuurcheques van Sodexo/Pluxee en Edenred. Je kan het verschil op de ticketprijs bijleggen, maar terugbetaling is helaas niet mogelijk.

BEGELEIDERSPAS/EUROPEAN DISABILITY CARD
We aanvaarden de begeleiderspas voor personen met een beperking, alsook de EDC (European Disability Card). Beide geven recht op een gratis ticket voor de begeleider. Meer info vind je op de website van de provincie (begeleiderspas) en via https://eudisabilitycard.be (EDC).

Graag geven we personen die gebruik willen maken van een begeleiderspas, European Disability Card of cultuurcheques evenveel kansen om online te reserveren. Je kan via onze website alle tickets reserveren en betalen. Nadien neem je contact op met het cultuurcentrum (via tickets@ccdiest.be of 013 460 640) om het bedrag terugbetaald te krijgen.


KORTINGEN ZIJN NIET CUMULEERBAAR