TICKETS

Praktische Info

RESERVATIE EN/OF AANKOOP

 • Tickets voor onze activiteiten bestel je bij voorkeur op www.ccdiest.be.
 • Door het aankopen van tickets erkent de koper kennis te hebben genomen van de algemene verkoopsvoorwaarden van CC Diest.
 • Je kan geen ticketreservaties doorsturen via e-mail. Aanvragen via deze weg kunnen namelijk niet altijd tijdig verwerkt worden, waardoor de kans bestaat dat je tickets misloopt.
 • Je kunt wel tickets bestellen via de telefoon (013 460 640) of aan de ticketbalie in Den Amer, Nijverheidslaan 24, 3290 Diest. Check de openingsuren van de ticketbalie op onze website. Je betaalt ofwel rechtstreeks aan de balie (met Bancontact) ofwel via overschrijving ná ontvangst van onze bevestiging. De betaling moet ons binnen de tien werkdagen bereiken, anders vervalt de reservatie. Verkochte tickets worden niet terugbetaald.
 • Als de betaling minder dan zeven dagen voor de voorstelling of activiteit geregistreerd wordt, sturen we de tickets niet meer via de post op. Op vertoon van je betaalbewijs (rekeningafschrift) kan je de tickets dan afhalen aan de zaalkassa. De kassa gaat steeds 45 minuten voor aanvang van de voorstelling open (30 minuten bij familievoorstellingen). Niet tijdig afgehaalde of niet-betaalde tickets worden doorverkocht vanaf 10 minuten voor de voorstelling.
 • Ben je op zoek naar tickets voor een uitverkochte voorstelling of heb je tickets te veel? Maak dan gebruik van onze wachtlijst/ruilshop. Op de website van CC Diest vind je bij elke voorstelling een knop 'wachtlijst/ ruilshop'. Hiermee kan je heel makkelijk tickets overkopen, verkopen of ruilen. Natuurlijk niet tegen zwartemarktprijzen, maar gewoon fair; puur om elkaar te helpen. Je kan de officiële prijs trouwens altijd controleren op de webpagina van de voorstelling.
 • Om de tickets te betalen kan je kiezen uit verschillende betaalwijzen. Dit gebeurt in een totaal beveiligde betaalomgeving. De online betaalinstelling (Ogone) aanvaardt verschillende directe betaalmogelijkheden.
 • Voor rolstoelgebruikers en mensen met een beperkte mobiliteit en hun begeleiders voorzien wij een beperkt aantal goed bereikbare plaatsen. Om je de meest geschikte plaats te kunnen toekennen, gebeurt de reservatie via email (tickets@ccdiest.be) of telefoon (013 460 640).

HET TICKET

 • Het is belangrijk dat je mailadres en adresgegevens correct zijn. Gelieve dit bij elke bestelling goed na te kijken. Bij foutieve gegevens kunnen we niet garanderen dat de tickets verzonden worden of tijdig zullen toekomen.
 • Indien je ervoor koos de tickets zelf af te printen, ontvang je na betaling een mail met de tickets in pdf-formaat. Deze tickets kan je thuis afprinten en meebrengen naar de voorstelling of activiteit. Gelieve spam of ongewenste mails na te kijken wanneer je de tickets niet ontvangt in uw standaard mailbox. Kan je de tickets niet terugvinden, gelieve dan zo snel mogelijk contact op te nemen met het onthaal van CC Diest (013 460 640 of tickets@ccdiest.be). Mogelijk is er iets verkeerd gelopen tijdens de boeking.
 • Indien je het ticket op je smartphone laat leveren, moet je het niet afprinten. Wij scannen het dan rechtstreeks op je smartphone (Ticketmatic App).

IN DE ZAAL

 • De toegangscontrole gebeurt met een scanner aan de ingang van de zaal. Ieder ticket heeft een unieke barcode en geeft éénmalig toegang voor één persoon. Een kopie maken is verboden en heeft bijgevolg geen zin.
 • Personen met een handicap die over een begeleiderspas beschikken, kunnen gratis een begeleider meebrengen naar de voorstelling. Deze begeleider hoeft niet altijd dezelfde persoon te zijn.
 • Bij familievoorstellingen vragen wij met aandrang om de vermelde minimumleeftijd te respecteren. Zo is er maximaal kijk- en spelplezier voor iedereen. Ieder kind en elke volwassene die naar de voorstelling komt, heeft een toegangsticket nodig.
 • We proberen onze voorstellingen stipt te starten op het aangekondigde uur. Zorg ervoor dat je op tijd bent, want na aanvang van de voorstelling wordt er geen publiek meer toegelaten in de zaal. Laatkomers hebben geen recht op terugbetaling of een andere compensatie.
 • Bij voorstellingen met zitplaatsen mag er in de zaal niet gegeten of gedronken worden.
 • Het is tijdens de voorstellingen verboden te fotograferen, geluids- en/of beeldopnames te maken. Bedankt om de gsm uit te schakelen voor de start van een voorstelling.