Garnizoen

Garnizoen

De organisatie achter Pukkelpop zet zijn schouders onder een gloednieuw partyconcept: Garnizoen. Garnizoen gaat verder op het gedachtengoed van de legendarische warehouses uit Chicago en Detroit. Het event vindt plaats op de Citadelsite in Diest op zaterdag 21 april 2018. In 2 verschillende zalen kunnen fans van house en techno hun hart ophalen.

Concept

Het idee voor Garnizoen vindt zijn oorsprong in de befaamde Warehouse-nachtclub in Chicago waar de housemuziek ontstond. Wereldwijd schoten toen muziekclubs en festivals als paddenstoelen uit de grond. De nostalgie naar die typische Warehouse-sfeer vormt de bakermat van Garnizoen.

Locatie

De Citadel is een unieke locatie die al meer dan honderd jaar verankerd zit in het DNA van de stad Diest. De sterktes van de Citadel sluiten bovendien naadloos aan bij de waarden waar Garnizoen voor wil staan.

Line-up

De focus van Garnizoen ligt op de begindagen van het house- en technogenre, destijds ontstaan als reactie tegen commerciële en populaire muziek. De zaal Warehouse op de Citadelsite sluit perfect aan bij techno en de sound van headliner Sam Paganini, Haeken (AKA De Sluwe Vos), Linear Straight, Joyhauser B2B Goldfox en Beanz. Op de tweede locatie is het al house wat de klok slaat en dit onder curatorschap van Mause.Events uit Diest. Engelse trots Dan Shake siert daar de line-up aangevuld met bekende Belgische dj's Kiani & His Legion B2B Bjeor en Kong. De lokale helden van dienst zijn Stykz B2B S.Cense, Oblikato en Pandes. Meer info .

Praktisch

  • Zaterdag 21 april 2018 van 15.30 u tot 1.00 u 
  • Citadel, Leuvensestraat, 3290 Diest
  • 2 zalen (techno + house/disco)
  • Capaciteit: 1.500-2.000
  • Ticketprijs: € 20 in voorverkoop via www.garnizoen.be
  • Start ticketverkoop: vrijdag 9 februari om 11u00

Links

www.garnizoen.be  
www.facebook.com/garnizoen.be
https://twitter.com/garnizoen_be
www.instagram.com/garnizoen_be