In de verte

Malou Van Sluis & Judith Sleddens (NL)

 • ZO 25/03/18 - 14:30 UITVERKOCHT
  ZO 25/03/18 - 16:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 10,00
  VVK: € 10,00
  KASSA: € 12,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

Wat is de verte? En hoe kom je daar? We verzamelen al onze moed en stappen de grote wijde wereld in op zoek naar het onbekende.

Geïnspireerd door de verhalen van Toon Tellegen maakten Malou Van Sluis en Judith Sleddens deze beeldende, interactieve en muzikale voorstelling over weggaan en weer thuiskomen. En ook over het avontuur daar tussenin.

Een fantasierijke voorstelling voor de kleinsten vanaf 2 jaar over verlangen naar een plek waar je niet bent. Verlangen is de brandstof voor fantasie. En wie kan fantaseren, die kan bij de verte komen.

 

OP DE SCÈNE VAN DEN AMER
BEPERKT AANTAL PLAATSEN

 

   
Deze activiteit vindt plaats in het kader van het Boze Wolf Festival, een festival waarin figurentheater centraal staat. Boze Wolf vind je ook in Aarschot, Scherpenheuvel, Herent, Bierbeek, Keerbergen, Landen en Tienen.