Sterrenwachter

TG Winterberg

 

Sterrenwachters zijn eigenaardige wezentjes die de sterren aan de hemel laten gloeien. Vannacht is een bijzondere nacht voor de jonge sterrenwachter Muk, het is immers zijn verjaarnacht. Nu krijgt hij zijn eigen steen, die als een ster zal stralen. Maar hoe doe je dat? Hoe wordt een simpele steen een ster?

Sterrenwachter is een beeldende voorstelling in een yurt, voor iedereen vanaf 2 jaar, over proberen, vallen, opstaan en volhouden tot het lukt. Zelfstandig groot willen zijn, maar hoe kom je daar?

Een hartverwarmend en grappig verhaal over zelf doen, sterren en koppige stenen.

Theaterkrant (****)
De yurt-tent waarin de voorstelling speelt (eerst je schoenen uit!) draagt bij aan de intieme, Sesamstraatachtige sfeer. De grote inventiviteit van de poppen en de kleine en grote trucjes waarmee de actrice de kinderen meeneemt in een laagdrempelige wereld vol verwondering en vrolijkheid doen de rest.

 

BEPERKT AANTAL PLAATSEN 

 

  Deze activiteit vindt plaats in het kader van het Boze Wolf Festival, een festival waarin figurentheater centraal staat. Boze Wolf vind je ook in Aarschot, Scherpenheuvel, Herent, Bierbeek en Tienen.