Sterrenwachter

TG Winterberg

 • WO 22/03/17 - 13:30 UITVERKOCHT
  WO 22/03/17 - 15:00 UITVERKOCHT
  WO 22/03/17 - 16:30 UITVERKOCHT
 • ABO & -26: € 8,00
  VVK: € 8,00
  KASSA: € 10,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

Sterrenwachters zijn eigenaardige wezentjes die de sterren aan de hemel laten gloeien. Vannacht is een bijzondere nacht voor de jonge sterrenwachter Muk, het is immers zijn verjaarnacht. Nu krijgt hij zijn eigen steen, die als een ster zal stralen. Maar hoe doe je dat? Hoe wordt een simpele steen een ster?

Sterrenwachter is een beeldende voorstelling in een yurt, voor iedereen vanaf 2 jaar, over proberen, vallen, opstaan en volhouden tot het lukt. Zelfstandig groot willen zijn, maar hoe kom je daar?

Een hartverwarmend en grappig verhaal over zelf doen, sterren en koppige stenen.

Theaterkrant (****)
De yurt-tent waarin de voorstelling speelt (eerst je schoenen uit!) draagt bij aan de intieme, Sesamstraatachtige sfeer. De grote inventiviteit van de poppen en de kleine en grote trucjes waarmee de actrice de kinderen meeneemt in een laagdrempelige wereld vol verwondering en vrolijkheid doen de rest.

 

BEPERKT AANTAL PLAATSEN 

 

  Deze activiteit vindt plaats in het kader van het Boze Wolf Festival, een festival waarin figurentheater centraal staat. Boze Wolf vind je ook in Aarschot, Scherpenheuvel, Herent, Bierbeek en Tienen.