One mirrors Many

De Beren Gieren

 • DI 29/11/16 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 12,00
  VVK: € 14,00
  KASSA: € 16,00
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 
 

Wie zich in het schemergebied van jazz en klassiek bevindt en zijn band bovendien De Beren Gieren noemt, heeft niet bijzonder veel commerciële ambities. En daar is niks mis mee.

Integendeel, de verfijnde hersenspinsels van pianist Fulco Ottervanger (afgelopen seizoen nog op Cour & Jardin met Stadt), bassist Lieven Van Pee en drummer Simon Segers resulteren in een spannende mix van genres met veel ruimte voor improvisatie.

In sommige kringen wordt De Beren Gieren omschreven als future jazz (wat er kan op duiden dat we onze tijd ver vooruit zijn). Eén ding staat vast: wie zich laat verrassen door dit Belgisch-Nederlandse trio staat open voor avontuur en krijgt in ruil een unieke avond.

 

> met Fulco Ottervanger piano Lieven Van Pee bas Simon Segers drums