Workshop: Gefermenteerde frisdranken

Tine Sterckx

Ontdek de sprankelende wereld van zelfgemaakte limonade!

  • ZO 14/09/2025 - 9u > 12u

  • 65 euro (inclusief alle ingrediënten en materialen)
  • Begijnhof Diest
    Begijnenkamer

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Wachtlijst & ruilshop
    Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

  • Deelnemers: min. 6 – max. 10
  • Meebrengen
    schort, draagtas of doos voor twee glazen potten

Kefir, kombucha, gember- bier, … Je hoorde er ongetwijfeld al van. Deze gefermenteerde dranken zijn lekker sprankelend, ideale dorstlessers en bovendien superhip! Als je eenmaal weet hoe het moet, is het heel eenvoudig om ze zelf te maken én een stuk gezonder dan de limonades die je in de supermarkt vindt. Daarnaast kan je er ook nog eens eindeloos mee experimenteren, al naargelang je eigen smaak. Een boost voor je gezondheid én je creativiteit dus!

Op het einde van de workshop neem je je eerste zelfgemaakte limonades mee naar huis, samen met de materialen waarmee je de rest van je leven je eigen kefir en kombucha kan blijven brouwen.


Deze workshop kadert in het stadsfestival RELICT.