Gezond eten & drinken: Broodbeleg en chutneys

Tilly Van Dyck

  • 3 lessen vanaf ma 06/10/2025

    MA 06/10/2025 - 19u30 > 22u
    MA 13/10/2025 - 19u30 > 22u
    MA 20/10/2025 - 19u30 > 22u

  • 90 euro (inclusief alle ingrediënten)
  • Begijnhof Diest
    Begijnenkamer

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Wachtlijst & ruilshop
    Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

  • Deelnemers: min. 8 – max. 10
  • Meebrengen
    snijplank, keukenmesje, dunschiller, keukenschort en -handdoek

Maak van de brooddoos een feestdoos, een grote smakelijke smiley!

Tijdens deze workshops creëren we heerlijke, superlekkere én gezonde chutneys, evenals razend populair broodbeleg van eigen hand. Ideaal voor veggies, vegans en omnivoren. De ontbijttafel, lunch en/of picknick worden met onze gerechten een onvergetelijk genoegen.

Groenten, paddenstoelen, fruit, granen en noten spelen de hoofdrol. Iedere les bereiden en proeven we allerlei lekkers dat geschikt is als dip, op brood of als lepelhapje, bij een slaatje, pasta of rijst. We bereiden ook in iedere les meerdere heerlijke kruidendranken.