Workshop: Fermenteren met groenten

Tine Sterckx

Maak je eigen kimchi!

  • ZA 13/09/2025 - 9u > 12u

  • 65 euro (inclusief alle ingrediënten en materialen)
  • Begijnhof Diest
    Begijnenkamer

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Wachtlijst & ruilshop
    Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

  • Deelnemers: min. 6 – max. 10
  • Meebrengen
    schort, draagtas of doos voor twee glazen potten

Fermenteren is een van de pijlers van een gebalanceerde voeding en een gezonde levensstijl. Het houdt je darmflora in topconditie en geeft je immuniteit een boost. Én het is een ideale manier om restjes te verwerken. Zo spring je op een duurzame, creatieve en gezonde manier om met de elementen die de natuur ons geeft.

Er is geen voorkennis vereist! De workshop is laagdrempelig, interactief, leerzaam, en vooral heel erg leuk. Het uitgangspunt is: leren door te doen. Tine gebruikt uitsluitend biologische producten. Op het einde van de workshop neem je twee fermentaties mee naar huis en beschik je over de kennis en vaardigheden om zelf te gaan fermenteren.


Deze workshop kadert in het stadsfestival RELICT.