Workshop: Zelf ijs leren maken

Ann Koekepan

  • DI 13/05/2025 - 19u > 22u

  • 40 euro (inclusief alle bio-ingrediënten en receptenbundel)
  • Begijnhof Diest
    Clarissazaal

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Wachtlijst & ruilshop
    Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

  • Deelnemers: min. 8 - max. 14
  • Meebrengen
    schort en keukenhanddoek

Samen leren we een basis vanilleroomijs maken. Maar ook yoghurt-, chocolade-, koffie- en fruitijs. Het fruitijs is vegan en ‘verslavend’. Dit doen we met én zonder ijsmachine. Zo kan je thuis de recepten gemakkelijk namaken en eeuwige roem bij je familie en vrienden verdienen.

Met de tips uit de workshop kan je alle recepten naar je eigen smaak, of die van je kinderen, aanpassen. We smullen achteraf natuurlijk samen van ons ijs.

Dé workshop voor wie op een volgend tuinfeest wil uitpakken met zelfgemaakt ijs.