Wandeling/workshop: Fwiet! Fwiet!

Begijn Le Bleu

 • ZO 11/05/2025 - 7u > 11u

 • 65 euro (inclusief koffie en -koek om 9.00 uur)
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 • Deelnemers: min. 15 - max. 25

Ben je een beginnende vogelaar en wil je meer leren over vogels kijken? Dan is deze wandeling/ workshop dé stoomcursus voor jou. Begijn Le Bleu leert je de kneepjes van het vak.

We starten met een vogelwandeling om 7 uur ‘s ochtends. Als een echte natuurgids neemt Begijn je mee in je eigen streek om vogels te spotten. Je komt ook meer te weten over het reilen en zeilen van onze natuur. Het leven van de gevederde vrienden zal je ongetwijfeld verbazen.

Aansluitend krijg je een theoretische inleiding over vogelzang en -herkenning. Bovendien geeft Begijn ook tips en tricks over optiek, vogelgidsen en apps. Hij doet dit alles met de bezieling en humor zoals we dat van hem gewend zijn!