Aromaten in de keuken

Tilly Van Dyck

  • 3 lessen vanaf di 22/04/2025

    DI 22/04/2025 - 19u30 > 22u
    DI 29/04/2025 - 19u30 > 22u
    DI 06/05/2025 - 19u30 > 22u

  • 85 euro (inclusief alle ingrediënten)
  • Begijnhof Diest
    Begijnenkamer

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Wachtlijst & ruilshop
    Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

  • Deelnemers: min. 8 - max. 10
  • Meebrengen
    keukenschort en -handdoek, snijplank, keukenmesje, vijzel, flesjes en bokaaltjes

Zonder smaakversterkers of aromaten in onze keuken is niemand gelukkig! Onze meest geliefde keukenkruiden, bloesems zoals lavendel of tuinroos, zeste van heerlijke citrusvruchten, … We verwerken ze samen met zeezout, suiker, olijfolie, kokosolie, appel- en wijnazijn van de beste kwaliteit. Zo creëren we onovertroffen smaakvolle hulpmiddelen in onze keuken.

In deze driedelige cursus leer je om de lekkerste mengsels te bereiden, te toetsen aan persoonlijke smaak en die samen met zeer fijne receptjes thuis te gebruiken.