Workshop: Maak je eigen unieke kandelaars en/of schaaltjes in terrazzo

Jolien van Haarlem (Voenk)

 • ZA 25/01/2025 - 9u > 12u

 • 65 euro (inclusief alle materialen)
 • Begijnhof Diest
  Begijnenkamer

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 • Deelnemers: min. 8 - max. 16

Je gaat tijdens deze workshop aan de slag met gipscomposiet: een poeder en vloeistof die we mengen en laten uitharden. Je kan kiezen of je kandelaars en/of ronde schaaltjes maakt. Eerst maken we de kleine terrazzochips die later in de voorwerpen zichtbaar zullen zijn. We experimenteren met het mixen van kleuren. Je kiest alle kleuren helemaal zelf door kleurpigmenten te mengen. Zo passen de items perfect in je interieur en ga je naar huis met unieke stuks die nergens anders te vinden zijn.

Deze workshop is ideaal als je wil ontspannen met een leuke activiteit en even creatief bezig wil zijn. Maar zeker ook als je iets wil bijleren om later zelf aan de slag te gaan. Ook als je jezelf niet zo handig vindt, is dit zeker iets voor jou want écht iedereen kan het. Je hebt geen voorkennis nodig. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en je krijgt hulp wanneer nodig.