Wie niet weg is, is gezien!

Johnny MUS

 • ZO 27/04/25 - 14:30 BESTEL TICKETS!
  ZO 27/04/25 - 16:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 10,00
  VVK: € 10,00
  KASSA: € 12,00
 • Den Amer
  Podium

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

Drie totaal verschillende figuren zijn al heel lang onderweg. Ze leven samen op een piepkleine plek, in een geknutselde kar die hen van hier naar daar en verder bracht. Daarbuiten is het spannend, misschien zelfs gevaarlijk. Dus blijven ze liefst in hun kar, dicht bij elkaar.

Vanuit hun kleine wereldje vertellen een actrice, een acrojongleur en een drummer over hun avonturen. Terwijl de ene de gekste dingen in de lucht gooit en vangt, trommelt de andere op alles wat los en vast zit.

Jij mag even binnengluren in het leven van deze bijzondere reisgenoten. Soms zie je zelfs meer dan de spelers zelf, wat voor dolkomische toestanden zorgt.

Wie niet weg is, is gezien! is een speelse en energieke 4+-voorstelling, die gegarandeerd thuis nog een staartje krijgt.OP HET PODIUM VAN DEN AMER
BEPERKT AANTAL PLAATSEN