Bollo Smieto Flamenco

Wim Willaert

 • DO 10/04/25 - 20:00 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 20,00
  VVK: € 22,00
  KASSA: € 24,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Bollo Smieto Flamenco doet waarschijnlijk niet direct een belletje rinkelen. Nochtans heeft iedereen wel eens dit spel gespeeld. Bollo Smieto is de typisch Vlaamse kermisattractie waarbij je met een bal naar lege blikken kunt gooien.

Wim dacht ooit het volkspel onder de knie te hebben. Hij was niet onverdienstelijk in balsporten in het algemeen en hij had winnaars van het spel wat uitgehoord en ervan afgekeken. Hij geloofde in zijn kunnen, maar eigenlijk stond hij op de top van de berg der dwazen. Vanop een afstand van twee meter presteerde hij het om met zijn drie ballen, zijn drie kansen, geen énkel blik te raken. Schaamtelijk.

Bollo Smieto Flamenco is een monoloog vol humor en muziek. Wim Willaert wil het hebben en vertellen en musiceren over mensen die geloven dat ze kennis van zaken hebben en op de hoge top van de berg der dommen roepen dat ze er alles van afweten. En ook over wat er met een Vlaamse artiest kan gebeuren wanneer hij in contact komt met één der dommen, één der dwazen. Elke overeenkomst met bestaande artiesten is hierbij louter toeval. Natuurlijk!