What Eludes Us

De Beren Gieren

 • ZA 17/05/25 - 20:00 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 15,00
  VVK: € 17,00
  KASSA: € 19,00
 • Trekstaal
  Parking CVO VOLT campus Diest

  Boudewijnvest 3
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Wegens internationale tours van drummer Simon Segers wordt dit concert verplaatst naar zaterdag 17/05/25!

Tweeënhalf jaar na de veelgeprezen laatste release Less Is Endless, hebben De Beren Gieren hun zevende full album klaar. What Eludes Us is een ode aan wat ons ontgaat. En waar wij bewust van willen wegkijken.

Voor dit nieuwe album negeerden De Beren Gieren zelfs de onvoorstelbare schoonheid van de Noorse fjorden, door in een stoffige opnamestudio in de haven van Bergen te kruipen. En dat samen met de gevierde én mysterieuze producer Jørgen Træen (o.a. Jaga Jazzist), die sluimerend waakte over de imperfecties en stoorzenders als sturende kracht achter het bedreven spel van dit elektro-akoestische jazztrio.

Het resultaat is meeslepende muziek met vervoerende ritmes, heldere melodieën en onbevangen elektronica op een wijze die ook henzelf verrast. Hoe is dat plots gebeurd?

Samen met Trekstaal serveren we dit concert in de serie Jazz Bites, in een zwoele jazzbar setting met aangepaste drank en hapjes.


i.s.m.