The Best Is Yet To Come

Novastar

 • DO 20/03/25 - 20:00 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 27,00
  VVK: € 30,00
  KASSA: € 32,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Al jaren krijgt Joost de vraag van fans naar een carrièreoverzicht met zijn grootste hits uit zijn rijke oeuvre. Het antwoord op die vraag was altijd even kort als duidelijk: nee. Achteruitkijken is immers geen optie in de wereld van Joost Zweegers. ‘Be great or be gone’ is de slogan die al vele jaren boven zijn piano hangt. De slagzin die ervoor zorgt dat Novastar ook nu nog relevanter dan ooit is en die ervoor zorgt dat deze songwriter parels blijft afleveren.

Het waren Mikey Rowe & Andrew Britton, het Engelse producersduo waarmee Joost al een tijd samenwerkt, die hem overtuigden om het wél te doen. Het album The Best Is Yet To Come moest een live-feel krijgen. Joost kon evengoed zijn kinderdroom in vervulling laten gaan: hij dook de befaamde Studio 2 van de Abbey Road Studios in, op exact dezelfde plaats waar zijn grote helden The Beatles hun grootste successen hebben opgenomen, om de kroon op deze recording sessions te zetten.

Samen met de release van het album wil Joost ook hetgene doen waar hij voor leeft: op een podium staan. Tijdens The Best Is Yet To Come zal hij zijn mooiste nummers in deze nieuwe uitvoeringen brengen, een herontdekking van het werk van Novastar en een must voor de fan!