The Tremendously Royal Unbelievable Theatre Tour

Les Truttes

 • VR 14/03/25 - 20:00 UITVERKOCHT
 • ABO & -26: € 21,00
  VVK: € 24,00
 • GC den egger
  Rode Zaal

  August Nihoulstraat 74
  3270 Scherpenheuvel
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Het majestueuze ‘T.R.U.T.-theater’ opent zijn deuren voor een verbluffend schouwspel waar de grenzen van entertainment vervagen.

Les Truttes nemen je ook deze keer mee op een muzikale reis vol verrassingen, waarbij geen enkel genre veilig is voor hun unieke interpretatie. Elk nummer is onverwacht meeslepend, elke act ongedacht aangrijpend. Met ondeugende humor en ongebreidelde creativiteit weten ze de juiste snaar te raken bij het publiek.

Les Truttes is een hitmachine aan een moordend tempo, een genadeloze live experience. Een orkaan van entertainment die door het universum raast, en jij zit er middenin!

Met T.R.U.T. zeggen ze rechtuit waar het op staat en word je letterlijk betoverd. Spectacular! Spectacular! Komt dat zien!


met Mr. SLY master of ceremony Miss Kitty K. vocals Mr. Phil The Face guitars Mr. Animal G. drums Mr. PH Morris bass en Dr. Stereo Steve keyboards

EEN ORGANISATIE VAN GC DEN EGGER
BEPERKT AANTAL TICKETS BESCHIKBAAR