every_body

not standing / Alexander Vantournhout

 • WO 12/02/25 - 20:00 LAATSTE TICKETS
 • ABO & -26: € 18,00
  VVK: € 18,00
 • CC Het Gasthuis
  Theaterzaal

  Gasthuisstraat 22
  3200 Aarschot
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

In every_body onderzoekt choreograaf Alexander Vantournhout, in samenwerking met Emmi Väisänen, alledaagse bewegingen zoals een handshake en wandelgang en transformeert deze in een veelluik van lichaamsdynamieken. Een eenvoudige handdruk evolueert naar een complex samenspel van armen, ellebogen en schouders. En een eindeloze wandeling laat het potentieel van benen- en voetenwerk zien. Every_body ontwikkelt zich zo tot een complexe choreografie, waarin de meest subtiele bewegingen merkwaardig worden.

In het afgelopen decennium creëerde Alexander Vantournhout een divers oeuvre, met groepsvoorstellingen zoals Foreshadow (2023) en SCREWS (2019) en solo’s als VanThorhout (2022) en ANECKXANDER (2015). Every_body (2024) is al zijn vierde duet, na Through the Grapevine (2020), La Rose en Céramique (2018) en Raphaël (2017), en zet een volgende stap in het ontleden van alledaagse bewegingen om zo de grenzen te verleggen van wat het menselijk lichaam kan.


EEN ORGANISATIE VAN CC HET GASTHUIS
BEPERKT AANTAL TICKETS BESCHIKBAAR