onBESTOFt

Steven Goegebeur

 • DO 12/12/24 - 20:00 LAATSTE TICKETS
 • ABO & -26: € 16,00
  VVK: € 18,00
  KASSA: € 20,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Telkens Steven Goegebeur het podium opstapt, begint hij te stralen. Dat stralen op een podium doet hij inmiddels al vier shows en 15 seizoenen lang. Je zou het hem niet nageven maar Steven werd 50 en dat wil hij samen met jou vieren! Op 50 locaties brengt hij zijn vijfde show onBESTOFt.

Een Best of waarin hij de meest hilarische momenten van de voorbije 15 jaar in één lang verhaal giet. Je zal merken dat de tijd geen vat heeft op de humor van Steven, dat er geen stofje te bespeuren valt. Geen enkele Best of is exact hetzelfde. De interactie en dialoog met jullie, het publiek, maakt elke avond uniek, omdat jullie hem mee uniek maken!

Hou je vast aan je bretellen en ga naar huis met pijnlijke buikspieren van het lachen. En wees nu eerlijk: een show van Steven zou toch door de ziekenkas moeten terugbetaald worden.