Oma vergeet-mij-niet

Theater Tieret

 • ZO 17/11/24 - 14:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 10,00
  VVK: € 10,00
  KASSA: € 12,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 • oma-recensie-nieuwsblad.pdf
 

Lente helpt Oma’s huis opruimen, nog snel voor de winter komt in zijn donkere, grijze pak. Een huis vol bloemen, spullen en gedachten, netjes geschikt in grote dozen. Of dozen met lang vervlogen verhalen die steeds opnieuw verteld worden. Hoe dieper de rimpel op Oma’s gezicht, hoe ouder het verhaal. En natuurlijk dat ene kleine doosje met het Grote Geheim.

Oma vergeet-mij-niet vertelt het verhaal van twee vrouwen, jong en oud, en gaat over elkaar vasthouden, je vastklampen aan herinneringen en ze toch moeten loslaten. Over mist in je hoofd en wat je mist in je hart. En over een geheim dat soms zo groot en zwaar kan wegen, dat je beter wacht tot er iemand is om het samen mee te dragen.

Voor dit stuk snijdt Theater Tieret het thema van het Grote Vergeten, dementie, aan. Dit resulteert in een beklijvend, soms hilarische voorstelling vol warme beelden, poppen en heerlijke muziekjes. Kolder en ontroering, dicht op én onder de huid van onze kleinste theatervrienden (5+). En bovenal een verhaal om nooit meer te vergeten … of toch?

Deze activiteit vindt plaats in het kader van Kunstendag voor Kinderen: www.kunstendagvoorkinderen.be