Annelore Camps

Allez, Chantez!

 • VR 25/10/24 - 20:00 BESTEL TICKETS!
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Reserveren kan vanaf dinsdag 11 juni om 10 uur!

Om iedereen de kans te geven mee te komen zingen, experimenteren we dit jaar met ‘pay what you can’, oftewel 'geef wat je kan': je kiest zelf welke prijs je betaalt voor je deelname.
Aan jou dus om te bepalen of de suggestieprijs (€8) past binnen jouw huidige financiële situatie… of eerder niet. 
Wil je een hogere ticketprijs (€12) betalen? Dan maak jij het mogelijk dat anderen minder betalen.
Uiteraard bestaat ook nog steeds de mogelijkheid om gratis te komen meezingen!
Samen maken we Allez, Chantez! toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen.


Samen zingen is een snelkookpan voor samenhorigheid en zorgeloosheid. Toch zingen we tegenwoordig maar weinig. Voor velen is de schroom om hun stem te laten klinken de grootste drempel om mee te zingen. Maar sinds 2015 slagen de zingende dirigenten van Allez, Chantez! erin om hun publiek deze schroom te laten overwinnen. Al meer dan 140.000 zangliefhebbers zongen met hen mee.

Het enige wat telt is zangplezier. Het moet leuk zijn, niet per se resultaat opleveren. Hierdoor gaan ook mensen die zelfs onder de douche niet durven zingen na een Allez, Chantez!- show met een gelukzalig gevoel naar huis.

Natuurlijk is het spannend om samen die eerste melodie in te zetten. Natuurlijk is niet iedereen meteen overtuigd. Natuurlijk kent niet iedereen elk liedje even goed. Maar wees gerust: het lukt elke keer om mooie herinneringen op te bouwen, om het groepsgevoel te versterken en om samen dat stukje kwetsbaarheid te omarmen.


DEN AMER (STAAND)