adjusting HOPE

Het Laatste Bedrijf en Woodman

 • WO 16/10/24 - 20:00 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 16,00
  VVK: € 18,00
  KASSA: € 20,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 • adjusting-hope-knackfocus.pdf
 

Thomas Janssens schrijft en regisseert een monoloog voor een van België’s grootste acteurs: Dirk Roofthooft. Opkomend jazztalent Nabou Claerhout tekent voor de originele live muziek.

Het resultaat: aangrijpend muziektheater dat in de complexe relatie duikt van de gevierde schrijfster Susan Sontag en haar enig kind David. Tegen de achtergrond van Sontags gevecht met leukemie ontvouwen zich spanningen, uitdagingen en momenten van verbondenheid. Terwijl zijn succesvolle moeder haar hele leven artistieke genialiteit najoeg, bleef David alleen achter, koortsachtig op zoek naar wie hij was, zijn identiteit, om niet enkel ‘de zoon van’ te zijn maar een uniek persoon met een authentiek pad.

In adjusting HOPE worden de persoonlijke struggles van een moeder en haar zoon verweven met grotere maatschappelijke thema’s: een krachtig verhaal over zelfvervulling, de nood aan nabijheid en de moeilijke maar onverwoestbare band tussen een ouder en een kind.


Knack Focus ★★★★
- Een masterclass acteren, een toonvoorbeeld van samenspel, een illustratie van toneelschrijfkunst, een lesje in bescheiden regisseren.