The Peasants

Dk Welchman, Hugh Welchman

 • VR 17/05/24 - 20:00 BESTEL TICKETS!
 • VVK: € 7,00
  KASSA: € 7,00
 • Citadel
  Cinema Paradiso

  Citadel
  3290 Diest
 • Duur: 01:54
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

Polen, 19de eeuw. Het jonge boerenmeisje Jagna groeit op in een dorp vol roddels en jaloezie, waar het behoud van tradities het dagelijkse leven doordringt. Jagna doet haar best om haar eigen weg te bewandelen in deze patriarchale gemeenschap, terwijl ze steeds meer begint te voelen voor Antek. Maar Anteks vader, de rijke grootgrondbezitter Boryna, is vastbesloten om Jagna met een huwelijkscontract voor zich te winnen. Jagna wordt zelf het middelpunt van de roddels in het dorp.

In 2017 verblufte het Britse regisseursduo DK en Hugh Welchman de wereld met Loving Vincent, het Oscar-genomineerde portret van Vincent Van Gogh dat gemaakt werd door duizenden geanimeerde olieverfschilderijen. Met een gelijkaardige stijl verfilmden ze de roman Chlopi van Nobelprijs-winnaar Wladyslaw Stanisłlaw Reymont. Maar liefst 100 olieverfschilders werkten mee aan deze film en zorgden voor een ware pracht aan kleuren en beelden, geïnspireerd op echte kunstwerken.  Een dynamisch, meeslepend visueel pareltje dat je op het grote scherm moet zien.

 

 • deuren open vanaf 19u30
 • tickets 
  geen ticketverkoop ter plaatse, enkel in Den Amer tijdens de openingsuren of online.
      7 euro basisprijs
      4 euro jongerentarief -26 jaar en personen met verhoogde tegemoetkoming.