Barbie

Greta Gerwig

 • WO 08/05/24 - 20:00 BESTEL TICKETS!
 • VVK: € 7,00
  KASSA: € 7,00

  Kinderen:
  VVK: € 4,00
  KASSA: € 4,00
 • Citadel
  Cinema Paradiso

  Citadel
  3290 Diest
 • Duur: 114 min
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

De meeste filmliefhebbers hebben al geruime tijd een hekel aan moderne trailers. Sowieso irritant dat er vaak zo'n epische versie van een bestaand popnummer in moet zitten, maar het ergste is dat ze vaak de hele film al laten zien in het kort - en dan ook nog eens precies zoals het verloopt in de film. De makers van Barbie begrepen dat het eerste half uur genoeg materiaal bevat om slechts de beelden daarvan te gebruiken om de interesse van het publiek te wekken. Wat daarna volgt is een heerlijke verrassing.

Stereotype Barbie woont samen met alle andere Barbies en Kens (en Allen) in Barbieland waar alles perfect is en vrouwen eindelijk een gelijkwaardige plek in de wereld hebben veroverd. Op een dag voelt Barbie zich ineens wat minder vrolijk. Ze leert dat dit komt omdat het meisje dat met haar speelt in de echte mensenwereld zich blijkbaar ook niet meer gelukkig voelt. Barbie reist van de Barbiebubbel naar de realiteit om het op te lossen, maar dat zet haar wereld meer op de kop dan ze had gewild.


Ook geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

 

 • deuren open vanaf 19u30
 • tickets 
  geen ticketverkoop ter plaatse, enkel in Den Amer tijdens de openingsuren of online.
      7 euro basisprijs
      4 euro jongerentarief -26 jaar en personen met verhoogde tegemoetkoming.