Until Tomorrow

Ali Asgari

 • WO 27/03/24 - 20:00 BESTEL TICKETS!
 • VVK: € 7,00
 • Citadel
  Cinema Paradiso

  Citadel
  3290 Diest
 • Duur: 86 min
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

FOMOFILM
 

Fereshteh is een jonge, Iraanse moeder. Op een dag krijgt ze een telefoontje van haar ouders die laten weten dat ze langskomen. Maar wat haar ouders niet weten, is dat hun dochter net een kind heeft gekregen. En dat wil Fereshteh liever zo houden, want het is een buitenechtelijk kind. Onwettig in de ogen van de staat, onacceptabel in de ogen van haar ouders. 

Samen met haar vriendin Atefeh gaat ze op zoek naar iemand die bereid is één nachtje op haar baby te passen. Dat is niet zo eenvoudig als het lijkt, want in een samenleving waar iedereen elkaar in de gaten houdt, moet je heel voorzichtig zijn met wie je om hulp vraagt. Fereshteh en Atefeh komen in contact met verschillende personages, sommigen goed, sommigen slecht, sommigen gevaarlijk. 

Ze worden geconfronteerd met de harde realiteit van het leven van jonge Iraniërs in een islamitische republiek waar ze zich niet mee identificeren. ‘Until Tomorrow’ is een spannende en ontroerende film die een kritisch beeld schetst van de Iraanse maatschappij en de strijd van een jongere generatie om zich te bevrijden van de onderdrukking en de hypocrisie.

 

 • deuren open vanaf 19u30
 • tickets 
  geen ticketverkoop ter plaatse, enkel in Den Amer tijdens de openingsuren of online.
      7 euro basisprijs
      4 euro jongerentarief -26 jaar en personen met verhoogde tegemoetkoming.