Coach

Arnout Van den Bossche

 • DO 16/05/24 - 20:00 UITVERKOCHT
 • ABO & -26: € 20,00
  VVK: € 22,00
  KASSA: € 24,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om “te werken aan jezelf”. Of het nu gaat over daten, de opvoeding van je kinderen, de rommel in huis of je online activiteiten … er is werk aan.

Gelukkig staat er voor elk probleem wel een coach klaar om je te helpen. Arnout Van den Bossche is met veel enthousiasme in de coachingwereld gedoken en volgens hem kan het allemaal veel eenvoudiger. Wil je weten hoe je erin slaagt om “je essentie te leven” of om “je emotionele blokkades op te lossen”?

Wil je weten hoe coaches te werk gaan? Ga dan zeker naar Arnout zijn show Coach. Met zijn gekende schema’s geeft Arnout eenvoudige en nuttige inzichten die andere coaches je niet vertellen. De beste investering in jezelf!