Smaad

Vincent Voeten

 • DO 29/02/24 - 20:00
 • ABO & -26: € 15,00
  VVK: € 17,00
  KASSA: € 19,00
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Gitzwarte humor en snoeiharde jokes, dat is wat je mag verwachten van Smaad, de eerste avondvullende zaalshow van Vincent Voeten.

Wanneer deze straatflik op een podium klimt, laat hij geen enkel heilig huisje onberoerd. Laat jouw gevoeligheden dus thuis en parkeer reglementair wanneer je komt kijken.

In 2017 won Voeten de Utrechtse Comedy Talent Award, de grootste stand- upwedstrijd van Nederland. Hij werd vervolgens opgepikt door Jens Dendoncker en ging op tour met gevestigde waarden zoals Michael Van Peel en Alex Agnew. De bekroning volgde op 13 maart 2022 toen hij als eerste politie-inspecteur ooit Humo’s Comedy Cup won. En hij is binnenkort ook regelmatig te zien op tv!

Vincent Voeten, not for the faint of heart.