Les stratiers de la chanson

Guido Belcanto & Roland

 • DI 05/03/24 - 20:00 UITVERKOCHT
 • ABO & -26: € 20,00
  VVK: € 22,00
  KASSA: € 24,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Vraagt men zich af wie hier bij ons de meest vooraanstaande Folk en Blues artiest is, dan zal het antwoord unaniem luiden: Roland.

Vraagt men zich af wie hier bij ons de meest vooraanstaande zanger van het Levenslied is, dan is het antwoord klaar en duidelijk: Guido Belcanto.

Beide artiesten zijn op hun respectabele leeftijd welhaast uitgegroeid tot mythische proporties, het zijn waarachtige cultfiguren, mannen van vele oorlogen en still standing strong ... Twee straatzangers die de handen in mekaar slaan, dat zijn dus les stratiers de la chanson.

De band die de twee oudstrijders zal ondersteunen is niet van de minste: Ad Cominotto (vooral bekend van zijn samenwerkingen met Arno) op accordeon en piano, Jasper Hautekiet (Rythm Junks, Bony King, Douglas Firs) op contrabas en Jeroen Stevens (Tom Pintens, Ultima Vez, DAAU, Lais) op drums.

Een niet te missen muzikale hoogmis.