Diestortion: The Secret Sessions

John Lemon + Cloudy-Oh (voorprogramma)

 • DI 27/06/23 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 10,00
  VVK: € 10,00
  KASSA: € 10,00
 • Secret Location
  Locatie nog te bepalen

  unknown
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

John Lemon is een nieuwe vijfkoppige band rond Meskerem Mees en Birger Ameys (Watch Out For The Giants), die indie muziek brengt samen met drumster Femke Decoene (Wolker), percussionist Felix Ysebaert (Ysbear) en pianist Lowie Clapéron (PINGPONGCLUB). Voor de fans van The Pixies, Ween, Pavement en meer!

Cloudy-Oh is de nieuwe band van Floris De Decker (Team William, The Van Jets, Intergalactic Lovers). De band maakt escapistische space-pop geïnspireerd door bands als Mac De Marco, Connan Mockasin, Prince en Cyndi Lauper. Verwacht je aan psychedelische dreampop-gitaren, absurde lyrics, dansbare drumgrooves, funky baslijnen en uitbundige live-sets. De drie eerste singles van de band werden vlotjes opgepikt door Willy Radio en de IkLuisterBelgisch playlist op StuBru. De band speelde onlangs in de finale van HUMO’s Rock Rally.

Diestortion: The Secret Sessions 2023 – Deze editie elke week één geheim concert in de maand juni.
We kozen zorgvuldig een aantal bands en locaties in groot Diest. De bands maken we bekend, de locaties niet. Maar wees gerust, we kozen locaties die passen bij de band. En we zullen je verrassen, die garantie heb je.

Praktisch:
Drank verkopen we niet, maar je kan gerust zelf iets meebrengen. Het leeggoed neem je terug mee.
Rond 17 uur krijgen de mensen met een ticketje een mail met de exacte locatie voor de avond.

The Secret Sessions: voor de durvers!