Loopneus

Theater De Spiegel

 • ZO 04/02/24 - 14:30 UITVERKOCHT
  ZO 04/02/24 - 16:30 UITVERKOCHT
 • ABO & -26: € 10,00
  VVK: € 10,00
  KASSA: € 12,00
 • Den Amer
  Podium

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Twee zangers/muzikanten en een videograaf/gitarist spelen met de canon van échte opera-aria’s en de vijf zintuigen. In een ontdekkingstocht doorheen de delen van het aangezicht gaan ze op zoek naar het kriebelend probleem van Neus. Wat scheelt er toch? Mond, Oor en Oog proberen het mysterie te ontsnuiten.

Videoschermen en gsm’s worden verplaatst en gedraaid. Ze worden gebruikt als verlengstuk van de zangers en vormen zo een waardige tegenspeler voor de gezongen ariafragmenten.

In een wereld van selfies en facial expression is de keuze voor een videoverbeelding bijna een evidentie. Ook zeer jonge kinderen poseren immers voor het mobieltje en weten zich moeiteloos dramatische houdingen aan te meten.

Loopneus van Theater De Spiegel is vrij gebaseerd op opera-aria’s van Delibes, Händel, Purcell, Gershwin, Offenbach, Shostakovich en Bizet, naar de novelle De Neus van Gogol.

voor jonge kinderen van 6 maanden tot 4 jaar

 

OP HET PODIUM VAN DEN AMER
BEPERKT AANTAL PLAATSEN