Sit down and listen to Hooverphonic

20th Anniversary Tour

 • DO 09/11/23 - 20:00 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 32,00
  VVK: € 36,00
  KASSA: € 38,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Twintig jaar na hun eerste akoestische tournee keert Hooverphonic terug naar de cultuurcentra en schouwburgen. In het najaar spelen Geike Arnaert, Alex Callier, Raymond Geerts samen met een strijkkwartet in een intieme setting om nog maar eens te bewijzen dat hun muziek niet alleen massa’s internationale uitstraling heeft, maar ook in zijn eenvoud helemaal overeind blijft.

Het devies luidt Sit down and listen again ... to Hooverphonic. Een bevel dat als muziek in de oren klinkt, en meteen duidelijk maakt waar het allemaal om gaat: zitten en luisteren naar de trots van de Lage Landen, die voor één keer wil ontroeren zonder te overdonderen.

Laat je meevoeren op een magische reis doorheen hun carrière, in zijn meest pure vorm. De stem van Geike staat helemaal centraal. Minder wordt meer, en vooral veel meer kippenvel.