De meisje - het boek

Jaouad

 • DI 07/11/23 - 20:00
 • ABO & -26: € 13,00
  VVK: € 15,00
  KASSA: € 17,00
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Na de succesvoorstelling De Meisje (MartHa!tentatief), gebaseerd op zijn eigen ervaringen, brengt Jaouad Alloul nu zijn eerste boek uit. Hij komt naar buiten met een fictief verhaal, gebaseerd op zijn leven. De aandachtige lezer zal enkele passages herkennen uit de theatervoorstelling, al neemt het leven van Idriss, het hoofdpersonage, heel andere wendingen in het boek.

Hoe verzoen je wat je voelt met wat je denkt? Hoe doe je soms lekker gewoon wat je wil? Hoe laat je het verleden los zodat je vooruit kan? Hoe ga je om met verlies?

Jaouad leest enkele kleine passages voor, maar maakt vooral datgene dat alle vormen van identiteiten overstijgt: muziek. Hiervoor brengt hij Daniel Menezes mee op bas en Wout Helsen op drums. Op het einde is er ruimte voor een gesprek.

Een ontroerende, muzikale boekvoorstelling over identiteit, seksualiteit en traditie.