Mr. Broos

Speelman

 • ZO 01/10/23 - 14:30 UITVERKOCHT
  ZO 01/10/23 - 16:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 10,00
  VVK: € 10,00
  KASSA: € 12,00
 • Den Amer
  Podium

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Duur: +- 45 min
 

In Mr. Broos brengen twee poppenspelers op een magische manier … een ballon tot leven. Je leest het goed! Een ballon! Maar het is niet zomaar een ballon. Het is Mr. Broos! Hij is kleurrijk, strak gespannen, mooi glimmend, maar ook zo … broos. Eén verkeerde beweging en heel zijn bestaan spat met één grote knal uit elkaar.

In een harde, abstracte wereld, boordevol vlijmscherpe kanten en stekelige doornen groeit hij op, en volgen we hem op zijn levenspad. Mr. Broos is doodsbang. Maar dan gebeurt er iets. Iets totaal onverwachts, zo mooi, maar ook zo vreselijk gevaarlijk!

In deze poëtische figuren-muziektheatervoorstelling vertelt Speelman een magisch, humoristisch verhaal over kwetsbaarheid, in al zijn vormen en kleuren. Met verfijnde balloncreaties, livemuziek en sterk poppenspel is het een verhaal over opgroeien, omgaan met de wereld om je heen en je hart volgen, ook al is dat soms levensgevaarlijk.

Op maat van 3-plussers, voor onze allerkleinste meneertjes en mevrouwtjes Broos, want dat zijn ze toch, nietwaar? Of zijn we dat niet allemaal?

 

OP HET PODIUM VAN DEN AMER
BEPERKT AANTAL PLAATSEN