Diestortion: The Secret Sessions

SPOOK

  • MA 04/07/22 - 20:30 BESTEL TICKETS!
  • VVK: € 10,00
  • Secret Location
    unknown
    3290 Diest
  • Foto : Kris Verdonck
 

SPOOK is het gloednieuwe trio met Simon Segers (De Beren Gieren, Black Flower) op drums, Nicolas Rombouts (Ottla, Dez Mona) op contrabas en Filip Wauters (The Whodads, BackBack) op pedal steel en gitaar.
Wat aanvankelijk begon in de zomer van 2019 als een eenmalige spontane jam groeide al snel uit tot een solide trio dat moeiteloos de grenzen tussen vrije improvisatie en compositie overboord gooit. Het intense samenspel tussen deze drie doorwinterde muzikanten neemt de luisteraar mee op een filmische trip, waarbij flarden americana en country worden overgoten met een gezonde dosis psychedelica. Zelf omschrijven ze hun muziek als “free country” of “post western music”. Daar zit de prominente rol van de pedal steel ongetwijfeld voor iets tussen.
De drijvende maar weloverwegen grooves van Simon Segers laten invloeden uit de prog rock traditie binnensijpelen in het repertoire.

Diestortion: The Secret Sessions

We kozen zorgvuldig een aantal bands en 5 locaties in centrum Diest. De bands maken we bekend, de locaties niet. Maar wees gerust, we kozen locaties die passen bij de band. En we zullen je verrassen, die garantie heb je. En zeker omdat we maar een beperkt aantal personen kunnen toelaten.

Praktisch:

Drank verkopen we niet, maar je kan gerust zelf iets meebrengen. Het leeggoed neem je terug mee.

Rond 17 uur krijgen de mensen met een ticketje een mail met de exacte locatie voor de avond.

The Secret Sessions: voor de durvers!