Workshop: Italiaans koken

Ann Koekepan

  • MA 18/12/2023 - 19u > 22u


  • 35 euro (inclusief alle bio-ingrediënten en receptenbundel)
  • Begijnhof Diest
    Clarissazaal

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Wachtlijst & ruilshop
    Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

  • Deelnemers: min. 8 - max. 14
  • Meebrengen
    snijplank, keukenmesje, 2 handdoeken (keuken en handen), potje voor eventuele overschotjes, schort en schrijfgerief

Als hapje starten we met gegrilde (zuurdesem) crostini met erwten, mozzarella en een basilicum/citroendip en eentje met zongedroogde tomatentapenade.

Voor het voorgerecht maken we samen onze eigen pasta: ravioli met 2 kazen, prosciutto en basilicum afgewerkt met olijfolie en parmezaan. Een Melanzane alla parmigiana mag niet ontbreken op het menu: comfortfood op z’n Italiaans.

Als dessertje maken we een originele chocoladepasta (geen choco) met donkere karamelsaus en okkernoten.

Smullen maar!