Wc van goud

Bart Vanderbruggen

maak je eigen composttoilet!

 • DI 07/03/2023 - 19u30 > 21u30


 • 25 euro
 • Begijnhof Diest
  Mechtildenkamer

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 • Deelnemers: min. 8 - max. 15
 • Meebrengen
  schrift en schrijfgerief

Maak je eigen composttoilet voor je camper, badkamer of bijgebouw.

Je komt alles te weten over het natuurlijk droogtoilet. Je leert je darminhoud composteren op een hygiënische en natuurvriendelijke manier zonder geur of ongedierte. Goed voor de natuur en je portemonnee. 

Bart Vanderbruggen is één van de weinige ervaren humanure composteerders uit de streek. Hij kan je alles vertellen over composttoiletten en hun voordelen. Geen gedoe meer met afvoerbuizen en verstoppingen, dure chemische producten of waterverspilling. Het enige wat overblijft is een rijke zwarte grond en een tevreden tuin!

Wegens een klein aantal deelnemers heeft de lesgever beslist om op één avond alle informatie mee te geven om je eigen composttoilet en compostcentrum te bouwen. Bovendien kunnen alle projecten van de deelnemers individueel besproken worden. Praktisch betekent dat alleen de eerste avond doorgaat op dinsdag 7 maart. De lesgever kan je individueel antwoorden en ondersteunen indien er later na de les nog vragen of problemen voorkomen.