Wc van goud

Bart Vanderbruggen

maak je eigen composttoilet!

 • 2 lessen vanaf di 07/03/2023

  DI 07/03/2023 - 19u30 > 21u30
  DI 14/03/2023 - 19u30 > 21u30

 • 50 euro
 • Begijnhof Diest
  Mechtildenkamer

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 • Deelnemers: min. 8 - max. 15
 • Meebrengen
  schrift en schrijfgerief

Maak je eigen composttoilet voor je camper, badkamer of bijgebouw in twee avonden.

Je komt alles te weten over het natuurlijk droogtoilet. Je leert je darminhoud composteren op een hygiënische en natuurvriendelijke manier zonder geur of ongedierte. Goed voor de natuur en je portemonnee. De eerste les is theorie, met voorbeelden over compostering en het belang ervan, samen met het uitwerken van een plan. De tweede les is praktisch. Iedereen brengt zijn materiaal mee en we bespreken het, zodat je het thuis kan afwerken en uitproberen. Je gaat naar huis met een compleet eigen ontwerp en begeleiding om je eigen toilet en compostcentrum te bouwen.

Bart Vanderbruggen is één van de weinige ervaren humanure composteerders uit de streek. Hij kan je alles vertellen over composttoiletten en hun voordelen. Geen gedoe meer met afvoerbuizen en verstoppingen, dure chemische producten of waterverspilling. Het enige wat overblijft is een rijke zwarte grond en een tevreden tuin!