Aromaten in de keuken

Tilly Van Dyck

  • 2 lessen vanaf ma 19/02/2024

    MA 19/02/2024 - 19u30 > 22u
    MA 26/02/2024 - 19u30 > 22u


  • 50 euro (inclusief alle ingrediënten)
  • Begijnhof Diest
    Begijnenkamer

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Wachtlijst & ruilshop
    Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

  • Deelnemers: min. 8 - max. 10
  • Meebrengen
    snijplank, keukenmesje, vijzel, flesjes, bokaaltjes, keukenschort en -handdoek

Zonder smaakversterkers in onze keuken is niemand gelukkig!

Zeezout, suiker, olijfolie, kokosolie, appel- en wijnazijn van de beste kwaliteit verwerken we samen met onze meest geliefde keukenkruiden, bloesems (lavendel, tuinroos…) en zeste van de heerlijkste zonovergoten citrusvruchten tot de onovertroffen smaakvolle hulpmiddelen in onze keuken: de aromaten.

In deze tweedelige workshop leer je om de lekkerste mengsels te bereiden, te toetsen aan persoonlijke smaak en die samen met zeer fijne receptjes thuis te gebruiken.