Workshop: Falafel en hummus

Ann Koekepan

  • DI 26/03/2024 - 19u > 22u


  • 35 euro (inclusief alle bio-ingrediënten en receptenbundel)
  • Begijnhof Diest
    Clarissazaal

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Wachtlijst & ruilshop
    Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

  • Deelnemers: min. 8 - max. 14
  • Meebrengen
    schort, 2 handdoeken (keuken en handen), snijplank, scherp keukenmesje en schrijfgerief

Je eigen pitabrood bakken en beleggen met hummus en falafel?

In deze volledig plantaardige workshop maken we alles zelf: we maken samen het deeg voor de pita, je rolt je eigen broodje uit en bakt het in de oven. De falafel maken we met kikkererwten en hummus mag hierop als saus niet ontbreken. Ook die maken we helemaal zelf!

We serveren bij onze falafel een rauwe groentesalade en de zo typische Midden-Oosterse gepekelde groenten, die maken het helemaal af. Ann legt je uit hoe je die ‘pickled veggies’ thuis maakt, je krijgt ook dat recept mee.

Op het einde stellen we ons falafelpitabroodje samen en smullen ervan.

Deze workshop is voor iedereen: vegan, veggie, alleseters.