Wereldkeuken: Paneer

Tilly Van Dyck

  • 2 lessen vanaf ma 24/10/2022

    MA 24/10/2022 - 19u30 > 22u
    MA 07/11/2022 - 19u30 > 22u


  • 50 euro (inclusief alle ingrediënten)
  • Begijnhof Diest
    Begijnenkamer

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Wachtlijst & ruilshop
    Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

  • Deelnemers: min. 6 - max. 8
  • Meebrengen
    snijplank, keukenmesje, dunschiller, keukenschort en -handdoek

Opgelet gewijzigde data : de cursus gaat door op maandagen 24/10 en 7/11
 

'Panir' is het Perzische woord voor Paneer. We vinden Paneer terug als belangrijk kaas-ingrediënt in verschillende oosterse, populaire gerechten.

Zelf maken we actief in een paar minuten en passief nog een 50 minuten de meest heerlijke verse Paneer.

Hiermee verrijken we een bijzonder smaakvolle curry 'Palak Paneer'.