Gezond eten en drinken: Vegetarisch koken

Tilly Van Dyck

  • 6 lessen vanaf ma 06/11/2023

    MA 06/11/2023 - 19u30 > 22u
    MA 13/11/2023 - 19u30 > 22u
    MA 20/11/2023 - 19u30 > 22u
    MA 27/11/2023 - 19u30 > 22u
    MA 04/12/2023 - 19u30 > 22u
    MA 11/12/2023 - 19u30 > 22u


  • 140 euro (inclusief alle ingrediënten)
  • Begijnhof Diest
    Begijnenkamer

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Wachtlijst & ruilshop
    Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

  • Deelnemers: min. 8 - max. 10
  • Meebrengen
    snijplank, keukenmesje, dunschiller, keukenschort en -handdoek

De mooiste wortelen, pastinaken, zoete aardappels en knolselders transformeren we in een schitterende next level Carrot Lox en Fake Trout.

Deze smaakbommen verwennen onze zintuigen in het aromatische groentengala dat je leert bereiden in deze nieuwe plantbased reeks.

Op het programma staan heerlijke spinaziewraps, hartige taarten, maxi piadina’s, hartige én zoete buns en kleurrijke, smaakvolle herfstsalades met onigiri. Iedere les leer je een bijpassende thee te zetten.