Smartfoods: Kimchi

Tilly Van Dyck

  • 2 lessen vanaf di 04/10/2022

    DI 04/10/2022 - 19u30 > 22u
    DI 11/10/2022 - 19u30 > 22u


  • 50 euro (inclusief alle ingrediënten)
  • Begijnhof Diest
    Elckerlyczaal

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Wachtlijst & ruilshop
    Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

  • Deelnemers: min. 8 - max. 12
  • Meebrengen
    snijplank, keukenmesje, dunschiller, keukenschort en -handdoek, bokaal (500ml)

Deze bijzonder unieke en smaakvolle bereiding, m.a.w. bewaarmethode, maken we zowel van een grote als een kleine hoeveelheid groenten.

Kimchi kennen we ook als 'verzonken groente' en is het proces waarin goede bacteriën, dito schimmels en gisten, op eenvoudige wijze omgezet worden in een unieke voedselcreatie.

Ieder overschotje aan groenten transformeren we nu in een smaakvolle kimchi.