Hunters & Collectors

Voetvolk / Lisbeth Gruwez & Maarten Van Cauwenberghe

 • VR 12/05/23 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 18,00
  VVK: € 20,00
  KASSA: € 22,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Hoe succesvol je ook bent, je voortdurend heruitvinden is cruciaal.

Lisbeth Gruwez weet waar de sleutel tot haar successen ligt. Samen met Maarten Van Cauwenberghe zorgt ze weer voor een unieke dansvoorstelling, ook al keert Voetvolk hiermee terug naar de roots.

Met Hunters & Collectors betreden ze het rijk van de vrijheid. Geen mythische plek, maar de wereld zoals hij zich stapsgewijs laat doorkruisen. Overdag wandelen ze. Ze leggen door het land en de stad, door weer en wind te voet de weg af naar de plaats waar het op het einde van de dag zal gebeuren: de scène. De toeschouwers kunnen onderweg aansluiten. Ze bereiden samen het ritueel voor van de avond. Dat viert de helende werking van de voeten, want zij banen de weg van onze vrijheid.

Een adembenemend spel van voeten, voor zeven performers en begeleid door bezwerende live muziek, bevrijdt het van onder uit naar boven het hele lichaam – en daardoor de geest. Door de live-uitvoering interageren muziek en dans opnieuw sterk met elkaar, een echt Voetvolk-keurmerk. Nooit deden ze hun groepsnaam meer eer aan. Nooit vielen ze er zo mee samen.