Elisabeth gets her way

Jan Martens / GRIP

 • ZA 26/11/22 - 20:00 LAATSTE TICKETS
 • ABO & -26: € 16,00
  VVK: € 16,00
 • CC Het Gasthuis
  Theaterzaal

  Gasthuisstraat 22
  3200 Aarschot
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

De nieuwe solo van en door Jan Martens is een gedanst portret van de Poolse Elisabeth Chojnacka (1939-2017), een uitzonderlijk getalenteerde en gepassioneerde muzikante die medeverantwoordelijk was voor de revival van klavecimbelmuziek.

Elisabeth gets her way wil een ode brengen aan deze bijzondere vrouw. De solo wordt gedragen door docu-audiofragmenten en een soundtrack die breed gaat, van Nyman over Montague tot Ligeti.

Jan Martens is een buitengewone danser die verschillende bewegingsstijlen samenbrengt, net zoals Chojnacka met enkele eeuwen aan muziekgeschiedenis in de vingers moeiteloos tussen registers en genres heen slalomde.

Voorafgaand aan de solo van Jan Martens trakteren we je op nog een korte danssolo Erato van een andere danser en choreograaf verbonden aan GRIP: Femke Gyselinck. Ze vindt een enorme bron van inspiratie in de troost, verstrooiing, passie, vreugde en schoonheid die muziek kan bieden en het vermogen om het onzegbare tot uitdrukking te brengen.EEN ORGANISATIE VAN CC HET GASTHUIS
BEPERKT AANTAL TICKETS BESCHIKBAAR